Eind januari 2023 gaan wij verhuizen!

Slechts 2 straten verderop…

Ons nieuwe adres:
Laan van de Dierenriem 38
in Apeldoorn

Pijnappel-verhuizen-2023

Pijnappel-verhuizen-2023

WAAROM VERHUIZEN?
Wij willen u als klant nog beter van dienst kunnen zijn.
Ons nieuwe pand beschikt over een efficiënter ingerichte, ruimere werkplaats met meerdere in- en uitgangen, waar we straks ook meer andere merken kunnen onderhouden en repareren. Wij kunnen onze auto’s nog beter presenteren in een ruimere showroom. Het pand voldoet aan de strenge toekomstnormen en heeft energielabel A. Zonnepanelen en dubbele beglazing maken het pand energie zuiniger.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U?
Om te beginnen zorgt onze zeer ruime parkeerplaats voor een uitnodigende ontvangst. Er komt een duidelijke hoofdingang voor zowel de werkplaats als de showroom. Een moderne wachtruimte met internetmogelijkheden maken u bezoek zo comfortabel mogelijk. Bovendien is de ruimte zeer geschikt voor een betere presentatie van nieuwe modellen en occasions onder één dak. De inrichting wordt volledig gebaseerd op de nieuwe “Suzuki huisstijl”.

UITBREIDING ACTIVITEITEN
Volgend jaar zijn we 44 jaar Suzuki-dealer en naast de verkoop van onze nieuwe en gebruikte Suzuki’s gaan we ons assortiment verder uitbreiden. Omdat wij u qua mobiliteit graag levenslang van dienst willen kunnen zijn, gaan we onze werkzaamheden uitbreiden. U kunt straks ook bij ons terecht voor een 45-kilometer auto. Daarnaast zullen we scootmobielen en zelfs diverse soorten rollators leveren in samenwerking met Pijnappel Scoot. De nieuwe locatie is voorzien van een prachtige bovenverdieping, die wij willen ombouwen tot een 4×4 showroom; tussen de planten, het zand en de rotsen presenteren wij onze terreinwagens met hun vele mogelijkheden, waaronder daktenten en andere off road accessoires.

ONS NIEUWE ADRES PER JANUARI 2023:
Laan van de Dierenriem 38, 7324 AA Apeldoorn
Telefoonnummer (ongewijzigd) 055 366 44 00

En…. Het complete Pijnappelteam verhuist mee, dus u mag dezelfde persoonlijke benadering en service van ons familiebedrijf verwachten die u van ons gewend bent!

Pijnappel-2023

Top